Szerző: Koi Tamás

2013. november 8. 12:03

Elindult a Fuso korlátlan moziszolgáltatása

Egy héten belül két korlátlan streaming moziszolgáltatás is indult Magyarországon - a hét elején megjelent Telekomh MoziKlubot pénteken követte a teljesen szolgáltatófüggetlen Fuso Ecosystems havidíjas tékája.

A nagy nemzetközi over the top szolgáltatások (pl. Netflix) kelet-európai nyitása egyelőre még várat magára, a piaci rést kihasználva ugyanakkor egyre több helyi kezdeményezés próbálja megvetni a lábát itthon. A héten két szolgáltatást is startolt itthon, a hét közepén a Magyar Telekom MoziKlub nevű szolgáltatása vált elérhetővé, ma pedig a szolgáltatófüggetlen fuso Premium rajtolt el.

A fuso Premium a Telekom megoldásától több tekintetben is különbözik, illetve - egyelőre - lényegesen szabadabb tartalomelérést biztosít, mivel gyakorlatilag klasszikus over the top szolgáltatásként működik, mely mellé az internetkapcsolaton és a vevőberendezésen csak egy támogatott hardverre van szükség. A platform jelenleg Samsung, Sony, LG és Toshiba okostévéken, valamint iOS eszközökön érhető el, a filmkínálat az ezekre a készülékekre telepített alkalmazás segítségével tekinthető meg.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A Fuso Ecosystems a nagy stúdiók közül jelenleg a Disney-vel és a Miramaxszal, valamint Profour Films stúdiókkal kötött szerződést, ám rövidesen megérkeznek a Sony Pictures mozifilmjei és sorozatai is a korlátlan online tékába - mondta el a HWSW-nek Lázár Csaba, a Fuso Ecosystems elnöke. A kínálat folyamatosan, gyakorlatilag óráról órára változik, így az éppen aktuális filmválaszték-mennyiséget nehéz megítélni, a tékában azonban Lázár szerint rövidesen több ezer cím lesz egyszerre elérhető.

A korlátlan online videotéka 2990 forintos havi előfizetési díjért cserébe vehető igénybe, a december 31-ig előfizetők az első három hónapban féláron juthatnak a szolgáltatáshoz. A fuso Premium mellett továbbra is ingyenesen hozzáférhető a fuso Free szolgáltatás, mely videókat, zenéket, cikkeket és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken. A tartalomgyűjtő rendszer élő tévéműsorokat nem kínál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról