Szerző: Koi Tamás

2012. október 1. 15:02

Új előfizetőket csábíthat a Vodafone korlátlan díjcsomagja

Nyilvánosságra hozta legújabb, korlátlan lakossági tarifáinak részleteit a Vodafone Magyarország. A cég hazánkban először kínál korlátlan perceket és SMS-eket tartalmazó díjcsomagokat, méghozzá a vártnál valamivel olcsóbban.

Hivatalosan is bejelentette RED márkanevű lakossági mobiltarifáit a Vodafone Magyarország. A HWSW korábbi értesülései pontosnak bizonyultak: a szolgáltató az országban először olyan tarifákkal állt elő, mely korlátlan beszéd- és SMS-forgalmat kínál. A szolgáltató három RED tarifát kínál meglévő és új ügyfeleinek mától, ezek kizárólag a bennük foglalt adatmennyiség, valamint a készüléktámogatás tekintetében térnek el egymástól.

Ez utóbbi megkülönböztetés azt jelenti, hogy a legolcsóbb, egyébként havonta 13 990 forintért előfizethető RED tarifa mellé nem vásárolhat az ügyfél készüléket. Ha az előfizető bármilyen új mobilt vásárol a szerződéssel együtt, két nagyobb értékű díjcsomag közül választhat: a RED tarifa a már említett korlátlan beszéd és SMS-forgalom mellett 15 990-ért 2 gigabájtnyi adatforgalmi keretet tartalmaz, 21 990 forintért pedig 4 GB a felhasználható keret.

A Vodafone RED nem teljesen magyar találmány, a tarifa Nagy-Britanniában szeptember eleje óta az előfizetők rendelkezésére áll. A díjcsomagokra Angliában 29-37 és 42-47 angol fontért, vagyis napi árfolyamon átszámítva körülbelül 10 300 és 12 200 forintért lehet előfizetni. Érdekesség, hogy az új RED csomagok mellett továbbra is forgalomban marad a Vodafone eddigi legdrágább lakossági tarifája, a havonta csaknem 22 ezer forintba kerülő Matrix 7, mely "csak" 1200 lebeszélhető percet vagy SMS-t, illetve 2 gigabájtnyi adatforgalmat tartalmaz.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A legdrágább, Vodafone RED supernek nevezett előfizetés a korlátlanság és a 4 GB adatforgalom mellé több extra is jár, így többek közt lopásra is érvényes készülékbiztosítást, valamint egy egyhetes, az EU országaiban, valamint Törökországban és Horvátországban felhasználható napi 50 MB adatot és korlátlan hívásindítást és hívásfogadást lehetővé tevő roamingcsomagot is tartalmaz. A RED superhez emellett két SIM is jár, az egyiket a mobilkészülékben, a másikat egy tetszőleges eszközben lehet felhasználni, a 4 GB-os limiten felül 500 megabájtos korláttal. A RED tarifák előfizetésénél kritérium, hogy csak mobiltelefonban használható a szolgáltatáshoz biztosított fő SIM-kártya.

A szolgáltatást bejelentő mai sajtótájékoztatón Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója említést tett arról, hogy a mától érvényes új számhordozási szabályok a most bevezetett díjcsomagokkal karöltve hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a piros szolgáltató versenytársaitól csábítson át ügyfeleket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról