Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 11. 11:23

Production-Ready Kubernetes

Milyen komponensekből és hogyan legózható össze egy magas rendelkezésre állású, hibatűrő cluster?

Manapság mindenki Kubernetesen szeretne futtatni valamit. Mindegy, hogy mit, csak ott fusson, mert menő. Való igaz, hogy a Kubernetes sok problémát és folyamatot megkönnyít, de arról már sokan elfeledkeznek, hogy mennyi mindenre van szükség egy megbízható, magas rendelkezésre állású, hibatűrő cluster futtatásához, legyen az a minden akár költség, eszköz vagy tudás.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Sági-Kazár Márk, a Banzai Cloud Lead Software Engineerjének az  IC Enterprise Technologies meetupcsoport 2020. december 10-i "Kubernetes mindenkinek?" online eseményén tartott előadásában ezeket az építőelemeket és technológiákat járja körbe, végigjárva egy Kubernetes cluster felépítésének lépéseit.

15:11
 

Production-Ready Kubernetes - Sági-Kazár Márk (Banzai Cloud)

Még több videó

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról