Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 15. 12:21

Minek nekünk Kubernetes, ha van közösségi disztribúció is?

Górcső alatt a Kubernetes és az Openshift, fejlesztői, üzemeltetői és architekt szempontból.

Az, hogy Kubernetes, ma már nem kérdés. Vagy mégis? Érdemes alaposan körbejárni a kérdést a fejlesztő, üzemeltető, architekt szempontjából: kinek és milyen előnyöket jelent, ha K8s alapon fejlesztünk, építjük az architektúrát. Az pedig külön érdekes kérdés, hogy ezt magunk tegyük az alapoktól kezdve, vagy pedig használjunk fel olyan disztribúciót mint az Openshift, vagy annak ingyenes közösségi verzióját, a OKD-t, amikben már az alapokat készen kapjuk.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Jagusztin László, az Alerant DevOps architektjének az IC Enterprise Technologies meetupcsoport 2020. december 10-i "Kubernetes mindenkinek?" online eseményén megtartott és alább megtekinthető előadásában ezt a két témát összekapcsolva, egyben nézzük meg, hol is tartunk most.

17:02
 

Minek nekünk Kubernetes, ha van közösségi disztribúciója is? - Jagusztin László (Alerant)

Még több videó

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról