Szerző: Bőle György

2021. január 8. 14:57

Milyen buktatói lehetnek a Go programozási nyelvnek?

Nézzünk pár pédát!

A Go programozási nyelv - ígérete szerint - könnyen megtanulható és a nyelv sajátosságainak köszönhetően könnyen használható. Sajnos azonban a szép külső alatt találunk olyan buktatókat, ami nem csak a kezdőket tántoríthatja el a nyelv szeretetétől, hanem akár szolgáltatáskiesést is okozhatnak. Sági-Kazár Márk, a Banzai Cloud szoftvermérnökének a HWSW free! meetup sorozat 2020. október 15-i Go-fejlesztői állomásán elhangzott, alább megtekinthető előadása során erre nézünk pár példát.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az érdeklődők a Go nyelvvel a HWSW 2020. novemberében lezajlott, a Go programozás alapjai című gyakorlatorientált, online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek, a tanfolyam órái ugyanis utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

19:17
 

Milyen buktatói lehetnek a Go programozási nyelvnek? - Sági-Kazár Márk (Banzai Cloud)

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.