:

Szerző: Bőle György

2020. október 20. 13:09

Párhuzamosság és konkurencia a Go nyelvben

Vizsgáljuk meg, mi áll a Go alkalmazások kiváló skálázódása mögött.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x)

A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

ATRO - új szemléletmód a robotikában (x) A moduláris rendszerrel bármilyen alkalmazáshoz összeállítható a megfelelő robotkinematika.

Németh Krisztián, a LeanNet - Adabit szoftvermérnökének a HWSW free! meetup sorozat 2020. október 15-i Go-fejlesztői állomásán elhangzott előadásban egy haladó témáról lesz szó közérthetően: a párhuzamos és a konkurens programozás világáról, amely a modern üzleti alkalmazásokban egyre hangsúlyosabb. Tisztázzuk, mi a kettő között a különbség és példákon keresztül megmutatjuk, hogyan támogatja a Go a konkurens programozást. Az előadás megértéséhez sem Go, sem konkurens programozási előismeretek nem szükségesek, aki tud Helló világ! programot írni bármilyen nyelven, az megértheti.

Az érdeklődők a Go nyelvvel a HWSW 2020. november 9-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Go programozás alapjai című gyakorlatorientált, online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek, ugyancsak Németh Krisztián, illetve a fenti meetupon szintén előadó Szabó Dávid vezetésével. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

16:19
 

Párhuzamosság és konkurencia a Go nyelvben - Németh Krisztián (AdaBit)

Még több videó

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.

a címlapról