Szerző: Bőle György

2020. november 5. 12:50

Go Serverless

Esettanulmány: Go backend szolgáltatás AWS Lambdán.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A serverless megoldások körül egyre nő a hype, egyre több cég alkalmazza a workflow-jában bizonyos részfeladatokra, vagy akár teljes szolgáltatások megvalósítására. Felmerülhet a kérdés, ha az alkalmazásunk egy halom lambda function-ből áll, hogy lesz karbantartható az egész rendszer, és hogy tudunk tisztességes architektúrát, struktúrát adni a rendszernek ilyen környezetben?  A Shapr3D-nél jelenleg minden backend szolgáltatás az AWS Lambda infrastruktúráján fut és ezeket mind Go-ban írják. Szabó Richárd, a cég szoftvermérnökének a HWSW free! meetup sorozat 2020. október 15-i Go-fejlesztői állomásán elhangzott előadásában ezek fejlesztése során szerzett tapasztalatait és a módszertanát mutatja be röviden: hogy strukturáljuk a szolgáltatásainkat AWS Lambda környezetben, miért jó mindezt Go-ban csinálni, illetve mik ennek a hátulütői?

Az érdeklődők a Go nyelvvel a HWSW 2020. november 9-én kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, a Go programozás alapjai című gyakorlatorientált, online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

18:04
 

Go Serverless - Szabó Richárd (Shapr3D)

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 15:19

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!