Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 29. 16:58

Tüzet tűzzel: offenzív megközelítés az IT-biztonságban

Az offenzív CI/CD-től az offenzív konténerekig - nézzük meg, hogyan csíphetjük el már fejlesztés közben a biztonsági hibákat!

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Bár a semminél már az is jobb, amikor legalább a fejlesztés végén, élesítés előtt történik egy biztonsági vizsgálat, tapasztalataink azt mutatják, lehetne ezt jobban csinálni. Veres-Szentkirályi András, a Silent Signal IT-biztonsági szakértőjének a HWSW free! meetup-sorozat 2020. július 7-i IT-biztonsági állomásán elhangzott előadásában bemutatja, milyen további együttműködéssel lehet segíteni azon a gyakran tapasztalt helyzeten, amikor az utolsó utáni pillanatban jön a jelzés, hogy a rendszerben biztonsági hibák vannak, és jöhet a navigációs rendszerek örökzöld mondása: újratervezés.

15:13
 

Tüzet tűzzel: offenzív megközelítés az IT-biztonságban - Veres-Szentkirályi András (Silent Signal)

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 08:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.