Szerző: Bőle György

2024. január 29. 15:06

A modern frontend-fejlesztés jelene és jövője

10 éves lett a React. Egy iparban, ahol mém lett abból, hogy "a frontendesek minden héten új keretrendszert akarnak használni", elég meglepő, hogy még mindig velünk van, nem?

És mi a helyzet a többi keretrendszerrel? Még mindig az a káosz jellemző a frontend-fejlesztés világára, ami néhány éve divatossá tette a "frontend fatigue" fogalmat?

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Gagyi Benedek (Shopify) a HWSW free! meetup-sorozat 2023. májusi, karrier-fókuszú állomásán elhangzott és alább megtekinthető vitaindító előadásában megvizsgálta, hol tart jelenleg a frontend-fejlesztés mint szakma, milyen erők hatnak rá, és megpróbálta megjósolni, milyen irányba, irányokba fog továbbfejlődni. Lesz szó JavaScriptről, CSS-ről, régi és új keretrendszerekről, frontendes specializációkról, és úgy általában a webes fejlesztés jövőjéről.

37:08
 

A modern frontend-fejlesztés jelene és jövője

Még több videó

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.