Szerző: Bőle György

2023. november 10. 12:36

Angular alkalmazások teljesítménynövelése [példakódokkal]

Sokan kritizálják az Angular keretrendszert amiatt, hogy a framework méretéből fakadóan rátelepszik a benne írt webalkalmazás sebességére. Ez koránt sincs így!

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Kiss Balázs a HWSW free! meetup-sorozat 2023. márciusi állomásán elhangzott és alább megtekinthető, nagyobb lélegzetvételű workshop-előadásában bemutatja hogyan tudjuk mérni, illetve milyen eszközök állnak rendelkezésre a performancia növelésére az Angular keretrendszerben. Körsétánk során látni fogjuk többek között a Chrome audit tool-jait, a legújabb webes szabványok és az Angular összefonódását, a lazy load technikákat, szerveroldali renderelést és még sok minden mást.

01:27:14
 

Angular alkalmazások teljesítménynövelése [példakódokkal]

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról