Szerző: Bőle György

2022. december 23. 14:45

Élet a React után: Svelte és társai

2022-ben a Reactet senkinek sem kell bemutatni, hiszen messze ez a legelterjedtebb frontend eszköz. Közben viszont megjelent pár új szereplő a színpadon, akik mind tudtak bizonyos szempontból jobbat mutatni a Reactnél.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A Svelte például könnyebben megérthető és megtanulható, ráadásul sokkal kisebb és gyorsabb, így aztán lassú internetkapcsolat mellett, gyengébb eszközökön is könnyedén elfut. Közben persze itt van a Solid, a Qwik, az Astro... Vajon marad a React a király, vagy jön a trónfosztás? Endrey Marcell (Wise) a HWSW free! meetup-sorozat modern webfejlesztés állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában ezeket a kérdéseket járja körül.

14:10
 

Élet a React után: Svelte és társai

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról