Szerző: Bőle György

2023. július 26. 13:35

Zero-trust SSH adminisztráció - mi a state of the art 2023-ban?

Linux/Unix rendszerek parancssori adminisztrációjára mára szinte egyeduralkodóvá vált az SSH, azonban felemelkedése és tündöklése alatt rengeteget változott a világ.

Sok újonc még nem ismeri, milyen kockázatok ellen szükséges védekezni - régi motorosok pedig van, hogy nem minden területen tudják tartani a lépést a viharos változások közepette. Előadásunkkal mindkét csoportnak szeretnénk segíteni abban, hogyan lehetséges mai zero-trust elveknek megfelelő módon konfigurálni és használni az SSH-t.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Veres-Szentkirályi András (Silent Signal) a HWSW free! meetup-sorozat 2023. februári állomásán elhangzott és alább megtekinthető, nagyobb lélegzetvételű workshop-előadásában támadói sapkát öltve bemutatta, hogyan közelítenek napjaink hackerei, és a valóságban mivel vehetjük el kedvüket rendszereink kompromittálásától.

01:08:32
 

Zero-trust SSH adminisztráció - mi a state of the art 2023-ban?

Még több videó

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.