Szerző: Bőle György

2023. július 20. 15:21

Hogyan kezeljünk egy kiberbiztonsági eseményt felhős környezetben

Az előadás célja, hogy megmutassa, hogyan lehet biztonságosan használni a felhőalapú szolgáltatásokat, és hogyan lehet felkészülni egy esetleges kiberbiztonsági támadásra.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Bognár Attila (BlueVoyant) az IC Enterprise Technologies meetup-sorozat 2023. június 6-i, cloud security tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában egy esettanulmány segítségével megmutatja a kiberbiztonsági események lehetséges kimeneteleit, illetve hogyan lehet csökkenteni azok kockázatait.

13:44
 

Hogyan kezeljünk egy kiberbiztonsági eseményt felhős környezetben (esettanulmány)

Még több videó

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.