Szerző: Bőle György

2023. július 20. 15:21

Hogyan kezeljünk egy kiberbiztonsági eseményt felhős környezetben

Az előadás célja, hogy megmutassa, hogyan lehet biztonságosan használni a felhőalapú szolgáltatásokat, és hogyan lehet felkészülni egy esetleges kiberbiztonsági támadásra.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x)

A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

AWS Generatív AI: apró tanmesék az ötletes felhasználásra (x) A generatív AI gyorsan turbózza fel a vállalati folyamatokat, az elburjánzó dokumetumoktól egészen a repetitív fejlesztői feladatok kigyomlálásáig.

Bognár Attila (BlueVoyant) az IC Enterprise Technologies meetup-sorozat 2023. június 6-i, cloud security tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában egy esettanulmány segítségével megmutatja a kiberbiztonsági események lehetséges kimeneteleit, illetve hogyan lehet csökkenteni azok kockázatait.

13:44
 

Hogyan kezeljünk egy kiberbiztonsági eseményt felhős környezetben (esettanulmány)

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról