Szerző: Bőle György

2022. július 12. 18:20

Mi szükség penetration teszterekre, ha már mindent automatizálunk?

Gyakran elhangzó kijelentés, hogy a gépek feleslegessé fogják tenni a munkaerőt, hiszen ugyanazt a feladatot sikeresebben és hatékonyabban el tudják végezni.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Rengetegféle különböző biztonsági hibákat felderítő eszköz létezik. A modern CI/CD pipeline szerves része a biztonsági eszközök futtatása, melyek sok hibára rávilágítanak. Szükséges egyáltalán még az emberi beavatkozás? Gerendás András Attila (Ericsson) az IC Enterprise Technologies meetup-sorozat 2022. június 28-i, DevSecOps tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában a fenti kérdést járta körbe. Ha érdekel az IT-biztonság, gyere el a 2022. július 15-én a SYSADMINDAY-re is, ahol 5 klassz IT-biztonsági előadás vár.

14:23
 

Mi szükség penetration teszterekre, ha már mindent automatizálunk?

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról