Szerző: Bőle György

2022. szeptember 12. 15:10

Security és UX - egy full-stack fejlesztő szemével

A securityre és a UX-re általában úgy tekintünk, mint két egymástól szinte teljesen független terület, azonban egy közös termékfejlesztés érdekében elengedhetetlen a hatékony és olajozott együttműködés a társterületek között.

En ensom person ler ikke lett. (x)

Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

En ensom person ler ikke lett. (x) Ibsent csak eredetiben norvégul, de azért pythonban is vannak irodalmi magasságok. Nézd meg Felméri Péter nyelvi tudatformálását, és minden megvilágosodik!

Gagyi Benedek (Shopify) a HWSW free! meetup-sorozat 2022. áprilisi 28-i állomásán elhangzott és alább megtekinthető nagyobb lélegzetvételű, hiánypotló előadásában megpróbálta közelebb hozni ezt a két távolinak tűnő (de annál izgalmasabb) teret pozitív és negatív példákon át. Megmutatta, hogy a UX területen dolgozók hogyan tudják javítani a termék biztonságát munkájuk során vagy éppen rontani azt, illetve a security oldalon állók számára is készült példákkal azzal kapcsolatban, hogy milyen ráhatásaik vannak a termékre UX vonalon. Kitért arra is, hogy fejlesztőként hogyan is találhatjuk meg az egyensúlyt ezen világok között.

54:42
 

Security és UX - egy full-stack fejlesztő szemével

Még több videó

Október végén 8 alkalmas, 24 órás, online képzéseket indítunk, melyekre most early bird kedvezménnyel jelentkezhetsz. A képzések utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

roller coaster

3

Profit-hullámvasúton a Samsung

2022. október 6. 14:39

A dél-koreai multit elérte válság szele, három év óta először csökkenhet a cég profitja.