Szerző: Bőle György

2022. július 20. 14:33

2022: a biztonságos szoftverfejlesztés kit érdekel?

Legyünk őszinték magunkkal és a felhasználóinkkal: a szoftveripar jelenlegi struktúrája mellett a biztonságos szoftverfejlesztés reménytelen ügy.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Sajnos mindez ma még nagyobb gondot jelent, mint tíz évvel ezelőtt, de ahhoz, hogy megváltozzon, számtalan drasztikus változásnak kellene bekövetkeznie a szoftveriparban. Pfeiffer Szilárd (Balasys) az IC Enterprise Technologies meetup-sorozat 2022. június 28-i, DevSecOps tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában a fentiekre hívta fel a figyelmet.

15:45
 

2022: a biztonságos szoftverfejlesztés kit érdekel?

Még több videó

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.