Szerző: Bőle György

2021. július 9. 10:35

Mekkora hatással lehet egy biztonságtudatos fejlesztő a cégre és a termékre?

Nézzük meg madártávlatból, hogyan is néz ki egy biztonságos szoftverfejlesztési életciklus.

Egy cég biztonságpolitikája lehet rendkívül összetett, szerteágazó és bonyolult. A fejlesztők gyakran mutogatnak az üzemeltetőkre, az üzemeltetés a fejlesztőkre, a biztonsági részleg pedig mindkettőre, a céges vezetés pedig mindenkire. Hogyan is néz ki egy biztonságos szoftverfejlesztési életciklus, melyek azok a pontok, amikor vizsgálhatóak egy termék biztonsággal kapcsolatos metrikái?

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Háló Zsolt (Ombori) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. május 19-i, biztonságos szoftverfejlesztéssel foglalkozó állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában körüljárta, hogy mi, fejlesztők, hol tudunk rengeteget segíteni egy biztonságos, karbantartható termék fejlesztése folyamán. Ha érdekel az IT-biztonság, gyere el a HWSW free! meetup-sorozat 2021. július 13-i állomására, melyet ugyancsak a témának szenteljük.

19:30
 

Átfogó kép, mekkora hatással lehet egy biztonságtudatos fejlesztő a cégre és a termékminőségére

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:51

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!