Szerző: Bőle György

2021. július 9. 10:35

Mekkora hatással lehet egy biztonságtudatos fejlesztő a cégre és a termékre?

Nézzük meg madártávlatból, hogyan is néz ki egy biztonságos szoftverfejlesztési életciklus.

Egy cég biztonságpolitikája lehet rendkívül összetett, szerteágazó és bonyolult. A fejlesztők gyakran mutogatnak az üzemeltetőkre, az üzemeltetés a fejlesztőkre, a biztonsági részleg pedig mindkettőre, a céges vezetés pedig mindenkire. Hogyan is néz ki egy biztonságos szoftverfejlesztési életciklus, melyek azok a pontok, amikor vizsgálhatóak egy termék biztonsággal kapcsolatos metrikái?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Háló Zsolt (Ombori) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. május 19-i, biztonságos szoftverfejlesztéssel foglalkozó állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában körüljárta, hogy mi, fejlesztők, hol tudunk rengeteget segíteni egy biztonságos, karbantartható termék fejlesztése folyamán. Ha érdekel az IT-biztonság, gyere el a HWSW free! meetup-sorozat 2021. július 13-i állomására, melyet ugyancsak a témának szenteljük.

19:30
 

Átfogó kép, mekkora hatással lehet egy biztonságtudatos fejlesztő a cégre és a termékminőségére

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról