Szerző: Bőle György

2021. november 24. 11:39

Modern alkalmazások üzemeltetése AWS platformon

A felhős alkalmazás üzemeltetés számos kihívást tartogat.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A felhőben indított fejlesztések gyakran gyors ütemben adaptálnak sikeresen új generációs technológiákat, azonban ezeknek rendszereknek az életciklus-követése és biztonságos üzemeltetése számos kihívást tartogat. Sepsy Károly (TC2) a HWSW free! meetup-sorozat AWS tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során megmutatja milyen tevékenységeket érdemes a napi operatív feladatok közé emelni, és ezeket hogyan támogatja az AWS platform.

16:25
 

Modern alkalmazások üzemeltetése AWS platformon

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 06:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.