Szerző: Bőle György

2021. október 11. 16:48

Hogy készítsünk HA webszervert az Amazon felhőjében?

A feladatra többféle megoldást is kínál az AWS felhője.

Kis forgalmú, ám annál fontosabb weboldalt szeretnénk üzemeltetni, és weboldalnak gyakorlatilag mindig elérhetőnek kell lennie. Bár a feladatra számos megoldást kínál az AWS, Varga Péter (theSMART.academy) a HWSW free! meetup-sorozat AWS tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során megmutatottnak az az előnye, hogy a lehető legközelebb áll a földi adatközpontok technológiájához.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Tanulnál Pétertől? Gyere el a HWSW 2021. október 25-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Az Amazon Web Sevices alapjai" című online képzésére, ahol Péter vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

17:01
 

Hogy készítsünk HA webszervert az Amazon felhőjében?

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról