Szerzők:

2019. szeptember 19. 00:00

Közös fejlődés(em) a software architektúrával: kihívások és tanulságok

A szoftverarchitektúrák és trendek gyors változása számos előnyt hoz a fejlesztőknek - de kihívásokat is tartogat, érdemes tehát rajta tartani a szegmens pulzusán a kezünket.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb kihívását a mobil alkalmazások fejlesztésében a megfelelő applikáció architektúra kiválasztása és használata jelentette. Mellau Máté, a Halcyon Mobile iOS team leadjének a HWSW mobile! 2018-as állomásán elhangzott előadás bemutatja, hogyan változtak a különböző architektúrák és trendek az évek során, milyen alkalmazási lehetőségek álltak a fejlesztők rendelkezésére illetve milyen előnyökkel, hátrányokkal és kihívásokkal járnak ezek. A prezentációban megjelenik néhány saját tapasztalattal és tanáccsal fűszerezett best practice is a megvalósításról és tesztelhetőségről.

Akit érdekel a terület, annak az idei HWSW mobile! konferencia fejlesztői szekcióját sem érdemes kihagynia. A november 27-28-án, a budapesti MOM Kulturális Központban rendezett eseményen ismét számos érdekes fejlesztői téma jelenik meg, a mobilos platformok újdonságaitól és kihívásaitól egészen az új, vagy épp reneszánszukat élő programnyelvek előnyeiig.

17:48
 

Közös fejlődés(em) a software architektúrával - Mellau Máté (Halcyon Mobile)

Még több videó
a címlapról