Szerző: HWSW

2021. október 20. 07:07

Miért érdemes belevágnod az online AWS képzésünkbe?

Október 25-én, hétfőn ONLINE formátumú, alapozó Amazon Web Services képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • A 8 alkalmas, 24 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor visszanézhetők felvételről. Az oktatótól az online felületen, és Slacken is kérdezhetsz. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.
  • A felhő megkerülhetetlen, kevés olyan informatikai munkahely van, ahol ez nem fog szembejönni rövid időn belül. Az Amazon felhője tökéletes választás lehet, hiszen jelenleg ez a legnépszerűbb felhőszolgáltatás.
  • Az AWS szolgáltatási palettája páratlanul sokszínű. Természetesen ezt lehetetlen átadni egy 24 órás képzés keretein belül, de erre nincs is szükség. Képzésünk inkább egy átfogó képet kínál, és ezen belül kifejezetten a leggyakrabban használt szolgáltatások megismerését támogatja.
  • A képzés alapkövetelménye nem túl magas, hiszen a cél a platformmal való megismerkedés. A tanfolyamot olyan IT megoldások tervezésében, üzemeltetésben, fejlesztésben dolgozó mérnökök, PM-ek vagy döntéshozók számára is ajánljuk, akik most kezdenek ismerkedni a publikus felhő világával, és az AWS felhőjével kezdenék az ismerkedést.
  • A tanfolyam oktatópartnere a theSMART.academy, akik évek óta oktatnak felhőtechnológiát, AWS és Azure alapokon. Oktatóink kiváló szakemberek és előadók, ezt magad is ellenőrizheted, ha megnézed Varga Péter Hogy készítsünk HA webszervert az Amazon felhőjében? című rövid előadásának felvételét.

Az Amazon Web Services alapjai képzés oldalán megtalálod a részletes tematikát és itt tudsz jelentkezni is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról