Szerző: Bőle György

2021. augusztus 27. 13:30

Hogyan tanultam meg szeretni egy legacy enterprise rendszert

Lehet egy fejlesztés szerethető még úgy is, hogy nem minden nap színtiszta élvezet rajta dolgozni?

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Az Aliz csapata lassan tíz éve vesz részt egy Google Drive alapú enterprise dokumentumkezelő rendszer fejlesztésében. Hogyan éljük túl a technológiai változásokat, hogy nem omlik össze az egész a technical debt súlya alatt? Mégis hogyan lehet egy tízéves legacy rendszer élhető és szerethető még úgy is, hogy nem minden nap színtiszta élvezet rajta dolgozni? Ebből a legacy projektből nagyon sok tapasztalat esett ki az évek során. Scipiades Ármin (Aliz) szoftverfejlesztő a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 9-i, Java / Kotlin tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában ezeket mutatja be, hiszen sokan vannak, akik nem zöld mezős fejlesztéseken dolgoznak.

18:48
 

Hogyan tanultam meg szeretni egy legacy enterprise rendszert

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról