Szerző: Bőle György

2021. június 28. 07:30

A Kotlin Standard Library újításai

Érdemes megnézni merre is halad a Kotlin nyelv.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Arold Ádám, Kotlin-specialista a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 9-i, Java / Kotlin tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában bemutatta, hogy a Kotlin nyelv milyen újításokat hozott a függvénykönyvtárában, melyek nincsenek jelen Java-ban és ezek milyen előnyökkel járnak.

18:52
 

A Kotlin Standard Library újításai

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:14

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!