Szerző: Bőle György

2021. augusztus 17. 11:55

Tanulj te a mesterséges intelligenciától!

Hogyan bővítsük tudásunkat gépi tanulási eljárások interpretálásával?

A gépi tanulási algoritmusok nem titkolóznak. Ha direkt rákérdezünk, elárulják, miből vonják le következtetéseiket. Ugyan nem értik, milyen környezetben működnek, de az alkalmazási terület szakértői az általuk talált összefüggéseket értelmezhetik. Gáspár Csaba, a Dmlab vezető data scientistje a 2019-es HWSW digitális termékfejlesztési konferencián tartott és alább megtekinthető előadásában arra mutat rá, milyen esetekben van jelentősége ennek a tanulási folyamatnak.

Hiánypotló online service mesh alapozó képzést indít a HWSW!

A 6 alkalmas, 18 órás, online képzésre március 9-ig early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni.

Hiánypotló online service mesh alapozó képzést indít a HWSW! A 6 alkalmas, 18 órás, online képzésre március 9-ig early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni.

Bemutat néhány egyszerű technikát, illetve felvillant néhány valós alkalmazási példát valós projektekből, mikor a kapott összefüggések valós tudássá voltak konvertálhatók. Az előrejelző modellek interpretálása olyan területeken is bevethető, ahol még nagy az ellenállás a mesterséges intelligencia mindennapi használatával szemben, ezért remek lehetőségeket rejt mindazoknak, akik saját szervezetüket szeretnék az adatvezérelt gondolkodás irányába evangelizálni.

20:33
 

Tanulj te a mesterséges intelligenciától!

Még több videó

3 meetuppal folytatjuk márciusban, lesz itt minden a gRPC-től és service meshen át, egészen az Angular teljesítményoptimalizálásig.

a címlapról