Szerző: Bőle György

2021. július 14. 08:00

Kétfaktoros azonosítások felfutása a pandémia alatt

Az otthoni munkavégzés tömegessé válása miatt megkerülhetetlen az erősebb azonosítás kérdése.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A pandémia alatt a távoli munkavégzés és az óriási mértékben megnövekedett támadások szükségszerűvé tették erősebb azonosítások bevezetését. Deim Ágoston, a Kockaképző oktatójának a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, IT-üzemeltetői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában ezen megoldások lehetőségeit és előnyeit tekintjük át. Ha IT-üzemeltető vagy, gyere el az idei Sysadmindayre 2021. július 16-án, ami egy jó lehetőség, hogy hosszú hónapok bezártsága után végre szabadtéren találkozz kollégákkal, szakmabeliekkel.

15:17
 

Kétfaktoros azonosítások felfutása a pandémia alatt

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:14

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!