Szerző: Bőle György

2021. július 14. 08:00

Kétfaktoros azonosítások felfutása a pandémia alatt

Az otthoni munkavégzés tömegessé válása miatt megkerülhetetlen az erősebb azonosítás kérdése.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A pandémia alatt a távoli munkavégzés és az óriási mértékben megnövekedett támadások szükségszerűvé tették erősebb azonosítások bevezetését. Deim Ágoston, a Kockaképző oktatójának a HWSW free! meetup-sorozat 2021. július 7-i, IT-üzemeltetői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában ezen megoldások lehetőségeit és előnyeit tekintjük át. Ha IT-üzemeltető vagy, gyere el az idei Sysadmindayre 2021. július 16-án, ami egy jó lehetőség, hogy hosszú hónapok bezártsága után végre szabadtéren találkozz kollégákkal, szakmabeliekkel.

15:17
 

Kétfaktoros azonosítások felfutása a pandémia alatt

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról