Szerző: Bőle György

2021. július 12. 11:35

Hogyan alakítja át a Kubernetes az IT szervezetét?

A Kubernetes bevezetése nem csak technológiai kérdés, azon jóval túlmutat.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Miért, és hogyan érdemes belevágni a Kubernetes használatába egy IT cégnek, és mire érdemes figyelnie annak, aki már elkezdte? Mit jelent ez a fejlesztőkre nézve, és milyen változásokat hoz az üzemeltetői, devops szerepkörök számára? Hogyan érinti a klasszikus IT folyamatokat? Waslavik Márton (Alpaca) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában ezekre a kérdésekre próbált válaszokat hozni és segíteni azokat, akik szeretnének belevágni a Kubernetes használatába, vagy éppen szeretnék jobban integrálni a mindennapi munkájukba, folyamataikba.

16:26
 

Hogyan alakítja át a Kubernetes az IT szervezetét?

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:12

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!