:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 8. 12:44

Kubernetes: miért, mikor, hogyan?

A "jövő platformja" számos előnyt tartogat, de csak a teljes IT stratégiát érintő szemléletváltás mellett.

Biztonságkritikus rendszerek, rekordidő alatt (x)

Az autóipari beszállítók szegmensében egyedülállóan agilis szervezeti egységet hoz létre a thyssenkrupp.

Biztonságkritikus rendszerek, rekordidő alatt (x) Az autóipari beszállítók szegmensében egyedülállóan agilis szervezeti egységet hoz létre a thyssenkrupp.

A Kubernetesről olyan híreket lehet olvasni, hogy "a jövő platformja" vagy "a következő Linux". Nyugaton már rengetegen használják éles környezetekben is, ugyanakkor itthon egyelőre leginkább csak általános érdeklődés és a tesztkörnyezetek jellemzőek. Ez az óvatosság jórészt annak köszönhető, hogy számos előnyét csak komoly, IT stratégiát érintő szemléletváltás mellett lehet kiaknázni. Ahhoz tehát, hogy biztonsággal átléphessünk a tesztből az éles környezetekbe, muszáj feltenni a következő kérdéseket: "miért", "mikor" és "hogyan" alkalmazzuk a Kubernetes-t? Szabó Dávid (LeanNet) alább megtekinthető előadása során ezekre a kérdésekre igyekezett válaszokat adni.

Tanulnál Dávidtól? Gyere el a HWSW 2022. október 24-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "A Kubernetes alapjai 2022" című online képzésére, ahol Dávid vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

17:11
 

Kubernetes: miért, mikor, hogyan?

Még több videó
a címlapról