Szerző: Bőle György

2021. július 8. 09:55

Security mint kultúra

Manapság már kevés, ha a biztonsággal csak a termékfejlesztési folyamat végén foglalkozunk.

Ismerős lehet az a helyzet, amikor a lehetséges biztonsággal kapcsolatos problémák csak az utolsó pillanatban merülnek fel a fejlesztés során. Meglévő megoldásokba utólag szinte lehetetlen beépíteni biztonságos alternatívákat. Ezzel szemben ahhoz, hogy a biztonság már a termékfejlesztés legelejétől fontos szempont legyen, azt előbb részesévé kell tennünk a kultúránknak.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Gerendás András Attila (Ericsson) az IC Enterprise Technologies meetup-sorozat 2021. június 23-i, DevSecOps tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában többet is megtudhatunk erről a koncepcióról. Ha érdekel az IT-biztonság, gyere el a HWSW free! meetup-sorozat 2021. július 13-i állomására, melyet ugyancsak a témának szenteljük.

14:32
 

Security, mint kultúra

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:47

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!