Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 25. 11:52

DevSecOps a gyakorlatban: security folyamatok skálázása és kihívásai

Gyakorlati tapasztalatok a biztonság skálázhatósága kapcsán, a CI/CD pipeline-on belül és kívül.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A DevSecOps a security válasza a modern fejlesztési technológiák és módszertanok által diktált felgyorsult tempóra. A security csapatoknak alkalmazkodnia kell az új igényekhez, a meglevő, manuális munkafolyamatokat az automatizációt, illetve skálázhatóságot figyelembe véve újra kell gondolni. A 2019. november 27-i HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadás során Ottucsák József, a Truemotion senior biztonsági mérnöke a vállalat a tapasztalatait osztja meg arról, hogy csapatával hogyan építették fel a security programjukat, milyen kihívásokkal kellett szembenézniük és mire számítanak még, illetve milyen változásokat hozott ez az új trend és milyen trükkökkel oldható meg a biztonság skálázhatósága a CI/CD pipeline-on belül és kívül.

21:03
 

DevSecOps a gyakorlatban: security folyamatok skálázása és kihívásai - Ottucsák József (TrueMotion)

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról