Szerző: Bőle György

2021. június 22. 12:35

Az igazság Git alatt van, verziókövetve

Hogyan segítheti a GitOps az infrastruktúra automatizálását?

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Aki nem lusta, az többet dolgozik! Minek végezzünk favágó munkát, ha a számítógép úgy is gyorsabban, jobban és mindig ugyanúgy (jobb esetben) megoldja? Wax Bence (Lufthansa Systems) GitOps mérnök a HWSW free! meetup-sorozat 2021. március 31-i, infrastruktúra mint kód tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában megmutatja, hogy az infrastruktúránkat determinisztikus eredményű kóddal leírva elkerülhetjük a 'special snowflake' problémát és a GitOps ehhez nyújthat egy keretrendszert.

16:13
 

$ git truth --all

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 15:14

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!