:

Szerző: Koi Tamás

2023. március 3. 10:08

Ezzel javíthat az autóvezetők szokásain a mobil

A technológiának köszönhetően az autók biztonsága és kényelmi funkciói rengeteget fejlődtek az elmúlt évtizedek során. A telemetriai megoldások emellett olyan, kissé becsontosodott területeket is megreformálhatnak, mint az autós biztosítások szegmense. Ezt a témát járjuk körbe a HWSW podcast! legújabb weekly adásában.

A technológia begyűrűzése az autóiparba nem csak az önvezetésről és a vezetésbiztonság növeléséről szól, hanem számos izgalmas megoldást nyújthat az autós biztosítások szegmensében is.

Mert melyik autós ne szeretne kevesebbet fizetni a biztosítónak, illetve melyik biztosító ne szeretné, ha a kárkifizetések száma csökkenne. Ennek a win-win szituációnak a hátterét beszéljük át vendégeinkkel, Szota Szabolccsal, a Cristo-t üzemeltető SmartSurance Kft. ügyvezetőjével és Kovács-Bernárdt Tamással, a Cambridge Mobile Telematics magyarországi operatív vezetőjével. Hallgassátok sok szeretettel, és persze ne feledjétek befizetni a gépjárműadót március 15-ig!

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról