Szerző: Koi Tamás

2023. március 3. 10:08

Ezzel javíthat az autóvezetők szokásain a mobil

A technológiának köszönhetően az autók biztonsága és kényelmi funkciói rengeteget fejlődtek az elmúlt évtizedek során. A telemetriai megoldások emellett olyan, kissé becsontosodott területeket is megreformálhatnak, mint az autós biztosítások szegmense. Ezt a témát járjuk körbe a HWSW podcast! legújabb weekly adásában.

A technológia begyűrűzése az autóiparba nem csak az önvezetésről és a vezetésbiztonság növeléséről szól, hanem számos izgalmas megoldást nyújthat az autós biztosítások szegmensében is.

Mert melyik autós ne szeretne kevesebbet fizetni a biztosítónak, illetve melyik biztosító ne szeretné, ha a kárkifizetések száma csökkenne. Ennek a win-win szituációnak a hátterét beszéljük át vendégeinkkel, Szota Szabolccsal, a Cristo-t üzemeltető SmartSurance Kft. ügyvezetőjével és Kovács-Bernárdt Tamással, a Cambridge Mobile Telematics magyarországi operatív vezetőjével. Hallgassátok sok szeretettel, és persze ne feledjétek befizetni a gépjárműadót március 15-ig!

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.