:

Szerző: Bőle György

2023. február 14. 15:30

IT karrierről csak tiszta forrásból!

A HWSW podcast! a weekly mellett új sorozattal bővül, ez lesz a kraftie. Mostantól az IT karrierről, az IT munkavállalásról szóló tartalmaink a kraftie név alatt futnak. Lesz meetup- és podcast-sorozat is. Ez pedig a legeslegelső podcastadás Batiz Petivel (zero) és Bőle Gyurival, ahol még egy toxikus Index cikket is ízekre szedünk.

A HWSW podcast! első kraftie adásában elvesztettük podcast szüzességünket, egy picit teasereltünk, aztán egy Index cikk segítségével bemutattuk, miért is van égető szükség arra, hogy legyen a hazai neten olyan tiszta forrás, ahol IT karrierről, munkáról hitelesen és őszintén tudjunk beszélni, információt megosztani.

Az adásban hivatkozott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten és a Google Podcasten.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról