Szerző: Ady Krisztián

2001. június 17. 18:11

A Sigma Designs megemberelte magát: új - béta - Hollywood Plus meghajtóprogramok

[Hplus.hu fórum] A Sigma Designs terméktámogatása finoman szólva hagy némi kívánnivalót maga után. A 2.1-es béta meghajtó több, mint egy éves várakozás után jelent meg ez év márciusában. Ezek a meghajtók elvileg orvosolták volna azt a sok-sok, többnyire 2-es régiójú DVD lemezekkel előforduló gondot, melyekre a felhasználók panaszkodtak. Sokan azonban visszatértek az 1.8.2-es verzióra, mivel a béta meghajtó még rosszabbnak bizonyult elődjénél.

Szerencsére nem kell újabb egy évet várnunk a következő verzióra. A Sigma Designs honlapjáról letölthető a Win9x/ME, Win2000 és NT4 operációs rendszerek alá a legújabb release, 2.2-es béta verziószámmal.

A hírcsoportokban olvasható visszajelzések alapján ez a meghajtó és lejátszó alkalmazás lényegesen jobb elődjénél. Sokkal stabilabban, szabványosabban működik, nem kell UDF tiltásokat, és egyéb woodoo varázslatokat végeznünk egyes lemezeink lejátszásához.

A meghajtóprogramok letölthetők a Sigma Designs honlapjáról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról