Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 15. 11:18

Hétfőn érkezik a Michael Jordan nevével fémjelzett Palm kézigép

HIRDETÉS

A kosárlabdarajongókat Michael Jordan kapcsán főként egy esetleges újra visszatérés gondolata foglalkoztatja leginkább. A kéziszámítógépek rajongói azonban a Michael Jordan nevével fémjelzett Palm gépnek örülhetnek, amely hétfőn jelenik meg.

Michael Jordan január negyedikén 3 éves szerződést kötött a Palm-mal, amelynek keretében a nevével ellátott kézigépek árának 12 százaléka, de legalább 3,5 millió dollár illeti meg őt.

A Palm Jordan gép pontos paraméterei egyelőre nem ismertek, de az biztos, hogy egyedi kinézettel és egyedileg átszabott szoftverekkel kerül majd piacra. A Palm korábban már megjelentetett egy Claudia Schiffer nevével jelzett kézigépet is - kétes sikerrel.

Amennyire örülhetnek a kosárlabdarajongók, annyira szkeptikusak az elemzők. Szerintük ugyanis a felhalmozott raktárkészletekkel és pénzügyi gondokkal küzdő Palmnak egészen más módon kellene növelni eladásait. Ráadásul könnyedén előfordulhat, hogy a cég rosszul méri fel a piaci igényeket, és ismét csak raktárra termel majd.

a címlapról