Szerző: Vörös Péter

2001. június 16. 19:02

Az Ericsson 850 millió $ összértékben köt keretszerződéseket Kínával

[Ericsson] Az Ericsson 850 millió $ értékben ír ma alá hároméves keretszerződéseket a kínai Jiangsu tartományban. A Jiangsu Mobile Communications Co. Ltd.-vel, a China Unicom Jiangsu Branch-csel és a China Telecom Group Jiangsu Corporation-nel kötött szerződések GSM, CDMA és Multi-Service Networks eszközökre és szolgáltatásokra vonatkoznak.

"Jiangsu Tartomány Kormányzata nagyra értékeli az Ericsson kiváló eredményeit, melyekkel Jiangsu Tartomány informatikai ágazatának fejlődéséhez járul hozzá," nyilatkozta Hui Liang Yu, Jiangsu Tartomány párttitkára. "Messzemenően megbízunk az Ericsson-ban, ezért választottuk őket."

"A keretszerződések aláírása az Ericsson kínai és ázsiai szerepének erősödését mutatja," nyilatkozta Kurt Hellström, az Ericsson elnök-vezérigazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról