Szerző: Vörös Péter

2001. június 17. 14:27

Az SAP és az IBM kibővítik globális szövetségüket a mySAP.com egészére - SAP-Palm megállapodás

[Wall Street Journal, Yahoo] Az SAP bejelentette, hogy a cég és az IBM kiterjesztik szövetségüket a mySAP.com elektronikus üzleti platform egészére.

Az IBM az SAP AG SAP Portals Inc. részlegétől licenceli ill. integrálja a technológiát annak érdekében, hogy az ügyfeleknek megosztott hozzáférést biztosítson asztaluktól az alkalmazásokhoz és információkhoz az összes iparágban.

Az SAPMarkets részleg fogja licencelni az IBM-től a WebSphere-t a projektekhez és fejlesztésekhez a célból, hogy segítsenek a vállalatoknak az ügyfelekkel ill. partnerekkel meglévő kapcsolatok javításához.

A integrált vállalati szoftvereket gyártó SAP ezenkívül azt is bejelentette, hogy szövetséget kötött a Palmmal arról, hogy a cég a Palm kéziszámítógépek felhasználóinak is nyújtani fogja a mySAP.com terméket. A két cég közösen fogja árulni a terméket.

A mostani bejelentések egy sor hasonló megállapodást követnek az SAP és olyan óriásvállalatok között, mint a Hewlett-Packard, a PricewaterhouseCoopers és a KPMG.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.