Szerző: Vörös Péter

2001. június 17. 14:27

Az SAP és az IBM kibővítik globális szövetségüket a mySAP.com egészére - SAP-Palm megállapodás

HIRDETÉS

[Wall Street Journal, Yahoo] Az SAP bejelentette, hogy a cég és az IBM kiterjesztik szövetségüket a mySAP.com elektronikus üzleti platform egészére.

Az IBM az SAP AG SAP Portals Inc. részlegétől licenceli ill. integrálja a technológiát annak érdekében, hogy az ügyfeleknek megosztott hozzáférést biztosítson asztaluktól az alkalmazásokhoz és információkhoz az összes iparágban.

Az SAPMarkets részleg fogja licencelni az IBM-től a WebSphere-t a projektekhez és fejlesztésekhez a célból, hogy segítsenek a vállalatoknak az ügyfelekkel ill. partnerekkel meglévő kapcsolatok javításához.

A integrált vállalati szoftvereket gyártó SAP ezenkívül azt is bejelentette, hogy szövetséget kötött a Palmmal arról, hogy a cég a Palm kéziszámítógépek felhasználóinak is nyújtani fogja a mySAP.com terméket. A két cég közösen fogja árulni a terméket.

A mostani bejelentések egy sor hasonló megállapodást követnek az SAP és olyan óriásvállalatok között, mint a Hewlett-Packard, a PricewaterhouseCoopers és a KPMG.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 21:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.