:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 14. 13:28

Saját telefonszámukról külfödön is kezdeményezhetnek hívást a Pannon Praktikum felhasználók

[Pannon GSM] 2001. június 14-től a Pannon GSM Távközlési Rt. bevezeti a továbbfejlesztett Praktikum Roaming szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy az előfizető már meglévő Praktikum SIM-kártyájával, külföldön is saját telefonszámáról bonyolíthassa beszélgetéseit, illetve SMS-t küldhessen és fogadhasson.

Magyarországon elsőként 2000. júniusában a Pannon GSM tette lehetővé a pre-paid (előrefizetett) kártyás előfizetők külföldi telefonhasználatát (csak hívásfogadást), az ún. vándorlást (roaming) Praktikum kártyával is. A mostani továbbfejlesztés lényege, hogy mostantól az előfizető saját számáról, új előfizetés megvásárlása nélkül "alanyi jogon" tud külföldről hívást és sms-t indítani illetve fogadni.

A nemzetközi 112-es segélyhívó szám továbbra is díjtalanul hívható, külföldről is, akár kártya nélkül is!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.