Szerző: Vörös Péter

2001. június 14. 21:26

Az EMC tovább folytatja árcsökkentéseit

[Yahoo] Michael Ruettgers, a cég elnök-vezérigazgatója szerdán bejelentette, hogy az EMC tovább folytatja árcsökkentési taktikáját annak érdekében, hogy megőrizzék vezető helyüket a tárolási eszközök piacán.

Ruettgers azt is elmondta, hogy semmi újdonságról nincs szó, hiszen a cég már a tavaly megígérte azt, hogy sokkal agresszívabbá válik egyes versenytársak ellen bizonyos piacokon.

"A várakozásoknak megfelelően továbbra is folytatjuk árcsökkentéseinket bizonyos szektorokban. Ez az árcsökkentési taktika tovább fog folytatódni."

Az EMC folyamatosan növeli piacvezető szerepét a tárolási eszközök világpiacán, dacára annak, hogy olyan vetélytársai vannak, mint a Compaq, a Hitachi/Hitachi Data Systems, az IBM, a HP és a Sun.

Ruettgers azt is megerősítette, hogy a cég tartani fogja tudni az áprilisi negyedéves előrejelzéseket.

Az EMC részvényárfolyama szerdán 1,44$-ral (4,54%-kal) 30,30$-ra esett vissza.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról