Szerző: Vörös Péter

2001. június 14. 21:26

Az EMC tovább folytatja árcsökkentéseit

HIRDETÉS

[Yahoo] Michael Ruettgers, a cég elnök-vezérigazgatója szerdán bejelentette, hogy az EMC tovább folytatja árcsökkentési taktikáját annak érdekében, hogy megőrizzék vezető helyüket a tárolási eszközök piacán.

Ruettgers azt is elmondta, hogy semmi újdonságról nincs szó, hiszen a cég már a tavaly megígérte azt, hogy sokkal agresszívabbá válik egyes versenytársak ellen bizonyos piacokon.

"A várakozásoknak megfelelően továbbra is folytatjuk árcsökkentéseinket bizonyos szektorokban. Ez az árcsökkentési taktika tovább fog folytatódni."

Az EMC folyamatosan növeli piacvezető szerepét a tárolási eszközök világpiacán, dacára annak, hogy olyan vetélytársai vannak, mint a Compaq, a Hitachi/Hitachi Data Systems, az IBM, a HP és a Sun.

Ruettgers azt is megerősítette, hogy a cég tartani fogja tudni az áprilisi negyedéves előrejelzéseket.

Az EMC részvényárfolyama szerdán 1,44$-ral (4,54%-kal) 30,30$-ra esett vissza.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 22:44

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.