Szerző: Vörös Péter

2001. június 13. 00:24

Az Arrow Electronics tárolási együttműködést kötött az EMC-vel

[EB News] Az USA legnagyobb számítógépes ill. elektronikai alkatrész disztribútora bejelentette, hogy a cég North American Computer Products (Arrow NACP) csoportja megállapodást kötött az EMC-vel.

Az egyezmény értelmében a Consan Inc. (az Arrow NACP-n belül működő hat egység közül az egyik) az EMC Clariion NAS és SAN rendszereit, szoftvereit és szolgáltatásait fogja értékesíteni. Ez a termékcsalád elérhető a Gates/Arrow Distributing ill. az Arrow/Wyle Computer Products-on keresztül is.

Az Arrow NACP számára a megállapodás egy lépés afelé, hogy biztosítsák: a disztribútor a kategória legjobb megoldásait nyújtja a value-added resellereknek (VAR / értéknövelt megoldásokat kínáló viszonteladók) ill. a megoldást nyújtó szolgáltatóknak az USA-ban és Kanadában.

Mike Long, az Arrow NACP elnöke szerint a vállalati tárolási piac idén 40 milliárd $-t fog kitenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról