:

Szerző: Ady Krisztián

2001. június 12. 19:42

MidiLand kiegészítők óriási választékban

A MidiLand - több díjnyertes multimédia hangszórórendszer kifejlesztője, gyártója - ma rengeteg kiegészítőt jelentett be már meglévő, megvásárolható rendszereihez.

Ezek közé tartozik a www.midiland.com-on keresztül megrendelhető Intellicable, az ACR-3000 típusjelzésű ifrás távvezérlő egység, többféle felfüggesztést lehetővé tevő "mounting kit" különböző színekben, és többféle optikai kábel.

Az Intellicable T egy analóg összekötő kábel, mely lehetővé teszi, hogy az S4 MidiLand 8200 felhasználói kiiktathassák a rendszerhez tartozó Dolby Digital dekódert. A kábel használatával az S4 MidiLand 8200 egy "hagyományos" 4.1-es rendszerként üzemelhet - természetesen 4-csatornás kofigurációra is képes hangkártyák mellett -, kihasználva ezzel a hangkártyák EAX/A3D képességeit.

Az ACR-3000 termék a MidiLand legújabb fejlesztésű infrás távvezérlő egységét takarja. Tökéletes bővítés az ACR-2000 rendszeréhez. Az ACR 2000 egy kicsi, bankkártya méretű távvezérlő egység az ADS-2000 rendszerhez. Az ACR-3000 távvezérlő nem csak az ACR 2000 képességeit fedi le, hanem újabb formában több kényelmet is nyújt. A gombok gumiból vannak, nagyobb méretűek, sokkal nagyobb komfortot nyújtva.

A MidiLand MK-01 szerelő egység a MidiLand egyik legkedveltebb kiegészítője. Mostantól ez a "mounting kit" megvásárolható fekete színben is. Ráadásul nagyobb teherbíró képességgel rendelkezik.

A MidiLand ezeken felül több optikai kábelt is kínál web-oldalán keresztül. A kábeleknek köszönhetően mindenféle - a háztartásban összeszedhető - interferencia, zavarás nélkül szólalhatnak meg S4 MidiLand 8200 és S4 MidiLand 7100 Plus rendszereink, DVD lejátszóhoz, Playstation 2-höz, hangkártyához csatlakoztatva.

A MidiLand honlapján bővebb információ található a fenti eszközök bármelyikéhez.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:44

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.