:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 7. 14:32

Honlapverseny a Computer Aktiv megújult honlapján

[email] A Computer Aktiv nemrégiben amatőrök részre honlapversenyt hirdetett. A játékba azokat a netezőket várják, akik saját maguk készítették honlapjukat. A versenyre eddig 214 komoly pályázat érkezett.

A pályázó honlapok között megtalálhatóak a személyes lapok éppen úgy, mint a kedvenc zenei irányzatok lapjai, rajongói lapok, hobbi lapok, történelmi vagy akár mese lapok. Találhatunk a lapok között olyan kuriózumokat is, mint a Moszkvics vagy a Zaporozsec nem hivatalos honlapja, de linkelhetünk a 40-es, 51-es villamos szerelmesének oldalára is.

A beérkezett weblapokat a szerkesztőség folyamatosan előzsűrizi. A versenyben maradt és a kiesett lapok kritikái egyaránt olvashatók a site Honlapverseny rovatában.

A pályázati idő leteltével a szerkesztőség által kiválasztott 20 legigényesebb lap közül a site olvasói szavazhatnak majd a legjobbakra. A nyerteseknek a természetesen a Computer Aktív értékes ajándékokat ad. A pályázók URL-jüket a computeraktiv@vnubp.hu címre küldhetik 2001. június 15-éig.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.