Szerző: Bodnár Ádám

2001. június 7. 14:32

Honlapverseny a Computer Aktiv megújult honlapján

HIRDETÉS

[email] A Computer Aktiv nemrégiben amatőrök részre honlapversenyt hirdetett. A játékba azokat a netezőket várják, akik saját maguk készítették honlapjukat. A versenyre eddig 214 komoly pályázat érkezett.

A pályázó honlapok között megtalálhatóak a személyes lapok éppen úgy, mint a kedvenc zenei irányzatok lapjai, rajongói lapok, hobbi lapok, történelmi vagy akár mese lapok. Találhatunk a lapok között olyan kuriózumokat is, mint a Moszkvics vagy a Zaporozsec nem hivatalos honlapja, de linkelhetünk a 40-es, 51-es villamos szerelmesének oldalára is.

A beérkezett weblapokat a szerkesztőség folyamatosan előzsűrizi. A versenyben maradt és a kiesett lapok kritikái egyaránt olvashatók a site Honlapverseny rovatában.

A pályázati idő leteltével a szerkesztőség által kiválasztott 20 legigényesebb lap közül a site olvasói szavazhatnak majd a legjobbakra. A nyerteseknek a természetesen a Computer Aktív értékes ajándékokat ad. A pályázók URL-jüket a computeraktiv@vnubp.hu címre küldhetik 2001. június 15-éig.

a címlapról