:

Szerző: Ady Krisztián

2001. június 5. 19:25

Újabb ABIT házimozi hangfalrendszer: SP60 5.1

[3DSS] Az ABIT bejelentette legújabb házimozi hangrendszerét. Az SP50 továbbfejlesztéseként létrehozott 5.1-es hangfalrendszer emelt teljesítményével lehet csábító.

Az új rendszer az elődjénél bővebb csatornánkénti vezérlést ígér, a már megszokott kényelmes kezelhetőség megtartásával. A rendszer teljesítménye sem megvetendő: a subwoofer 50W RMS, míg a szatellitek 20-20W RMS teljesítmény leadására képesek 1% THD mellett. A 85 dB-es SNR (jel-zaj viszony) sem lebecsülendő, feltéve, hogy igaz.

A rendszer mélynyomója 30-200 Hz között szólaltatja meg a mély hangokat, míg a hangsugárzók 100Hz-30KHz között csipognak a fülünkbe. Ezek az értékek nagyon szépek, kérdés, hogy mennyi ebből a PR keze-munkája. Reméljük ezek az értékek valósak.

A sub természetesen fából készült, a hangszórók pedig mágnesesen árnyékoltak. Takaros kék borítójuk eltávolítható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.