Szerző: Ady Krisztián

2001. május 31. 20:44

A Panasonic októberben szállítja második generációs (!) DVD video-felvevő készülékét

HIRDETÉS

[3DSS] A Panasonic ma sajtóközleményben jelentette be második generációs DVD video-felvevő készülékét, mely októberben jelenik meg a boltok polcain.

Az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező rekorder lehetővé teszi az MPEG-2 jelfolyam tárolását nem csak DVD-RAM, de DVD-R lemezeken is. A DVD-R lemezek lejátszására szinte minden mai DVD lejátszó készülék alkalmas, így a felvételek már meglévő készülékeinken is élvezhetőek lesznek.

A DMR-E20 egy új csúcsot is be fog állítani, ugyanis ajánlott végfelhasználói ára mindössze 1499.95$, mely kevesebb, mint fele az előd modell DMR-E10-ének (3999.95$)

A DMR-E20 képes kiaknázni a DVD-RAM képességeit: egyidejű felvételre és lejátszásra is felkészítették köszönhetően a mintegy 22.16 Mbps-os átviteli képességnek - az iparág első szimultán készüléke a DMR-E20.

A DVD-RAM formátum sok előnnyel rendelkezik a hagyományos szalagos megoldásokkal szemben: a véletlenszerű elérés és újraírás mellett a megbízhatóság is mellette szól. A felvétel elindításakor nem kell törődnünk azzal hol is hagytuk abba előzőleg, nem kell keresgélni az üres helyet a médián. A visszajátszáskor szintén élvezhetjük a DVD-nél megszokott kényelmet.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 15:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.