Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 31. 15:38

Addonics SuperDisk 240: hordozható floppymeghajtó és sokkal több

Az Addonics Technologies bemutatta Pocket SuperDisk 240 hordozható adattároló eszközét. Az USB csatlakozóval ellátott készülék PC és Mac gépekkel kompatibilis.

HIRDETÉS

Az Addonics Technologies bemutatta Pocket SuperDisk 240 hordozható adattároló eszközét. Az USB csatlakozóval ellátott készülék PC és Mac gépekkel kompatibilis.

A Pocket SuperDisk 240 egy könnyű külső lemezmeghajtó, amely az új 240 MByte kapacitású LS-240 lemezeken kívül az LS-120 lemezeket is írja/olvassa, de természetesen elboldogul a hagyományos 1.44 MByte-os floppykkal is.

Érdekesség, hogy az Addonics meghajtójához mellékelt szoftver segítségével 32 MByte adat archiválható egy 3,5 inches hajlékonylemezre. Ráadásul az archivált állományokat ugyanúgy kezelhetjük, mintha valamelyik merevlemezen vagy floppyn lennének, nincs szükség speciális kezelőprogramokra a kitömörítéshez.

A Pocket SuperDisk 240 meghajtó tápellátása az USB kábelen keresztül történik. A drive USB 2.0 kompatibilis, de USB 1.0 sebességgel működik. Az Addonics SuperDisk 240 ajánlott ára 199 dollár.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.