:

Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 25. 16:45

Gyereksírás és domain-bejegyzés egy kaliforniai kórházban

[CNet] A kaliforniai Szilícium-völgy egyik kórházában az újszülöttek saját domain-nevet kapnak ajándékba.

A Sequoia kórház és a Namezero.com közös akciója révén a számítógép-megszállott szülők gyermekei már azelőtt megkaphatják saját domainjüket és email-címüket, mielőtt gügyögni kezdenének.

A szolgáltatásba nem csak az URL és az email cím biztosítása tartozik, hanem online gyereknevelési tippeket is kap a megrendelő.

"A társadalom szerkezete egyre inkább az internet köré központosul. A domain név legalább olyan fontos személyi azonosító, mint a társadalombiztosítási szám" - mondta a Namezero.com elnöke Bruce Keiser. "Ha a szülők a gyerek születésekor regisztrálják a domain-t, az egész életére a gyereké marad."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 15:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.