Szerző: Bodnár Ádám

2001. május 25. 14:11

A Palm a fejlesztőknek nyújtott árengedmény segítségével szeretné csökkenteni felhalmozott készleteit

[CNet] A Palm a fejlesztőknek nyújtott árkedvezményekkel szeretné lecsökkenteni felhalmozódott készleteit.

HIRDETÉS

[CNet] A Palm a fejlesztőknek nyújtott árkedvezményekkel szeretné lecsökkenteni felhalmozódott készleteit.

A világ vezető kéziszámítógép-gyártója egy e-mailben értesítette a fejlesztőket a lehetőségről. Augusztus 31-ig a Palm m100 és m105 gépeit 35 százalék engedménnnyel vehetik meg a fejlesztők, a régebbi modellek (IIIc, Vx and VIIx) pedig 40 százalékkal a bolti ár alatt kaphatók.

A Palm-nak világszerte 155,000 szerződéses fejlesztőpartnere van. Az ajánlat szerint egy fejlesztő legfeljebb három gépet vásárolhat leszállított áron.

Az elmúlt hónapokban a Palm minden erejével azon volt, hogy megszabaduljon felhalmozűdott raktárkészleteitől, amelyek a hirtelen megcsappant kereslet miatt keletkeztek. Ezért a vállalat jelentősen csökkentette termékei árát, árháborúra kényszerítve a versenytársakat is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:30

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.