:

Szerző: Ady Krisztián

2001. május 23. 18:48

A Klipsch bejelentette 5.1-es ProMedia készletét

[3DSS] A Klipsch rendszereiben hívők régi vágya vált ma valóra: a Klipsch sajtóközleményben jelentette be a .v2-400, ProMedia 2.1 és javított 4.1 rendszerek után Klipsch ProMedia 5.1 rendszerét.

Az 500W valós (!) teljesítményre képes, THX minősítésű rendszer lényegében ugyanazokból az elemekből épül fel, mint amelyeket elődeinél már nagy sikerrel felhasználtak.
A kétutas hangsugárzók 3"-os "fiber-composite" mély-közép sugárzókból és a Klipsc saját fejlesztésű, "Klipsch MicroTractrix Horn" magassugárzóiból állnak. Egyenként mintegy 60W zenei teljesítmény leadására képesek.

A mélysugárzót még tovább fejlesztették, a bass-reflex rendszer az eddigi 6"-os helyett 2 db 8"-os mélysugárzóval okoz gyomrunknak megfelelő érzéseket.

Az erősítő természetesen a szokásos BASH (Bridged Amplifier / Switching Hybrid) rendszerű, 500W leadására képes, a már megszokott kiváló minőségben. Sajnos bővebb információ az egyéb képességekről egyelőre nem áll rendelkezésre.

A készlet 399.99$-os (ajánlott) áron lesz megvásárolható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.