Szerző: Vörös Péter

2001. május 22. 02:17

Handspring: kanadai megállapodás

[CNET] A Handspring és a kanadai Hartco megállapodást kötött arról, hogy a Handspring kéziszámítógépeit ezentúl a montreali központú Hartco számítógépes áruházaiban is árulni fogják. A Handspring-modellek immár meg fognak jelenni a Hartco CompuCenter és CompuSmart áruházláncaiban. A Handspring már korábban is jelen volt a kanadai kiskereskedelmi piacon a Business Depot-ban (amelynek amerikai változata a Staples) és a Bureau en Grosban. A Hartco országos méretű számítógépes áruházláncokat működtet, amelyek korábban főként a vállalati vevőket célozták meg, de mára a fogyasztói piacokat is fontosnak tartják.

HIRDETÉS

[CNET] A Handspring és a kanadai Hartco megállapodást kötött arról, hogy a Handspring kéziszámítógépeit ezentúl a montreali központú Hartco számítógépes áruházaiban is árulni fogják. A Handspring-modellek immár meg fognak jelenni a Hartco CompuCenter és CompuSmart áruházláncaiban. A Handspring már korábban is jelen volt a kanadai kiskereskedelmi piacon a Business Depot-ban (amelynek amerikai "változata" a Staples) és a Bureau en Grosban. A Hartco országos méretű számítógépes áruházláncokat működtet, amelyek korábban főként a vállalati vevőket célozták meg, de mára a fogyasztói piacokat is fontosnak tartják.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 16:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.