Szerző: Vörös Péter

2001. május 22. 02:17

Handspring: kanadai megállapodás

[CNET] A Handspring és a kanadai Hartco megállapodást kötött arról, hogy a Handspring kéziszámítógépeit ezentúl a montreali központú Hartco számítógépes áruházaiban is árulni fogják. A Handspring-modellek immár meg fognak jelenni a Hartco CompuCenter és CompuSmart áruházláncaiban. A Handspring már korábban is jelen volt a kanadai kiskereskedelmi piacon a Business Depot-ban (amelynek amerikai változata a Staples) és a Bureau en Grosban. A Hartco országos méretű számítógépes áruházláncokat működtet, amelyek korábban főként a vállalati vevőket célozták meg, de mára a fogyasztói piacokat is fontosnak tartják.

[CNET] A Handspring és a kanadai Hartco megállapodást kötött arról, hogy a Handspring kéziszámítógépeit ezentúl a montreali központú Hartco számítógépes áruházaiban is árulni fogják. A Handspring-modellek immár meg fognak jelenni a Hartco CompuCenter és CompuSmart áruházláncaiban. A Handspring már korábban is jelen volt a kanadai kiskereskedelmi piacon a Business Depot-ban (amelynek amerikai "változata" a Staples) és a Bureau en Grosban. A Hartco országos méretű számítógépes áruházláncokat működtet, amelyek korábban főként a vállalati vevőket célozták meg, de mára a fogyasztói piacokat is fontosnak tartják.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról