Szerző: Bőle György

2001. május 22. 02:16

Flag Informatikai Rt. : eredményes első negyedév

51 %-kal teljesítette túl első negyedéves bevételi tervét a 11 éves Flag Informatikai Rt. Az 548 millió Ft forgalommal zárt első három hónap után hasonló eredményeket vár a cég a további negyedévekben is. Az árbevétel 79 %-át hardver, 6%-át szoftver, illetve 15%-át szolgáltatás értékesítése tette ki. A cég tervei szerint 2001-ben tovább kívánja növelni szoftver és szolgáltatásokból származó árbevételét.

Az informatikában élen járó Flag Informatikai Rt., több mint 11 éve működik Magyarországon. Ügyfelei elsősorban a középvállalatok, továbbá kis- és nagyvállalkozások köréből kerülnek ki. Megoldásai kiterjednek az egyedi szervervásárlásoktól a nagyobb méretű, bonyolult és integrált informatikai probléma- és rendszermegoldásokig. A cég fő értéke a sok éven keresztül kialakított széleskörű Compaq, HP, OKI, Microsoft, Novell, Cisco, 3Com és Avaya szakértelem, amely alapja minden szolgáltatásnak, megoldásnak és rendszernek. A Flag ezen termékek szervizelését több mint egy évtizede végzi kimagasló szakértelemmel és megbízhatósággal.

A Flag Informatikai Rt. 2000-ben számítástechnikai eszközök, rendszerek és szolgáltatások értékesítéséből származó árbevétele meghaladta az 1,48 milliárd Ft-ot. Ez az adat a tervezetthez (1,2 milliárd Ft) képest 20%-os, az előző évihez (1 milliárd Ft) képest közel 50%-os árbevétel növekedést jelent.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról