Szerző: mz

2001. május 21. 09:47

Az ABN AMRO pénzügyi szolgáltatásokkal bővíti az Oracle Exchange kínálatát

[Oracle] Az Oracle Corporation bejelentette, hogy az ABN AMRO az Oracle céggel együttműködve pénzügyi szolgáltatásokat fog nyújtani az Oracle vállalatközi piaci szoftverének felhasználói számára.

A partnerkapcsolat keretében az ABN AMRO pénzügyi szolgáltatásokat fog integrálni az Oracle Exchange online piaci platformjába: kifizetési, pénzbeszedési és elszámolási szolgáltatásokat, kereskedelmi pénzügyi szolgáltatásokat, és a digitális igazolások Identrus elnevezésű szabványát. A két cég ezenkívül teljesen automatizált tranzakció- és kifizetésfeldolgozási infrastruktúrát hozott létre az Oracle EMEA részlegének közös szolgáltató központja számára, amely az írországi Dublinban található.

Az ABN AMRO által az Oracle Exchange platformba integrált pénzügyi szolgáltatások várhatóan az online piac minden ügyfele számára elérhetők lesznek az Oracle nemzetközi, nyílt, horizontális piacterén, az Exchange.Oracle.com címen. Az ABN AMRO és az Oracle olyan adminisztrációs eszközöket tervez integrálni, mint az ECenroll, amely az ABN AMRO adminisztrációs szolgáltatása a pénzbeszedési és kifizetési programokhoz; a nemzetközi kereskedelmet támogató értéknövelő információs szolgáltatásokat; a pénzátutalást és elszámolást támogató eszközöket a külső felekkel való kereskedelemhez; olyan kifizetési, pénzbeszedési és elszámolási szolgáltatásokat, mint az elektronikus kártyatranzakciók, az online fizetési garanciák, a normál határidejű és sürgős átutalások, az online inkasszók; továbbá olyan kereskedelmi pénzügyi szolgáltatásokat, mint az import és export akkreditívek létrehozása, és az azokkal kapcsolatos kimutatások és tanácsadás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról